Acasă > Știri > Lidl inaugurează al șaselea magazin din Brașov

Lidl inaugurează al șaselea magazin din Brașov

Lidl continuă investițiile în România și inaugurează primul magazin cu acoperiș verde din Brașov, al treilea de acest tip din portofoliul companiei. Odată cu această deschidere, retailerul ajunge la un total de șase unități inaugurate în 2018. Acoperișul verde al magazinului măsoară 600 m², Lidl urmărind astfel demersul de a crește proporția spațiilor verzi amenajate din zonă.

Magazinul Lidl din Brașov dispune de un format unic, cu fațadă din cărămidă aparentă și lemn, realizată special pentru a se încadra în specificul arhitectural local. Adresa magazinului este Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 3-5 și acesta va genera aproximativ 20 de noi locuri de muncă. Magazinul are o suprafață de aproximativ 1,300 m² și peste 90 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a noii unități este următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

Brașovul are șase magazine Lidl, în România, retailerul având 226 de unități. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 30 de țări la nivel mondial și având peste 150 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine.

Pe plan local, Lidl a încheiat anul 2017 cu 220 de magazine, iar pe lista pentru anul acesta se află 15 unități noi. În materie de vânzări, potrivit celor mai recente raportări, retailerul a încheiat anul 2016 cu vânzări de 5,57 miliarde de lei, în creștere cu 18% față de anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content