Acasă > Știri > Lidl deschide un magazin cu format nou în Sighișoara

Lidl deschide un magazin cu format nou în Sighișoara

Retailerul german Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea, în data de 8 martie, a primului magazin din Sighișoara. Magazinul are un format unic în portofoliul Lidl, special realizat pentru a se încadra în specificul arhitectural al orașului.

Noua unitate va fi situată pe Str. Gheorghe Lazăr nr. 6, iar odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul va avea o suprafață de 1.368 m² și peste 120 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Printre elementele arhitecturale distincte, se numără fațada realizată din cărămidă aparentă și acoperișul din țiglă. Deși aspectul exterior al unității este inspirat de arhitectura specifică orașului, procesul de construcție a noului magazin a fost adaptat la cele mai noi standarde de sustenabilitate. Proiectul a fost realizat de către Lidl în colaborare cu un antreprenor general român și cu sprijinul autorităților locale.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Discounterul Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este unul dintre retailerii de top din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial. 

În România, Lidl a încheiat anul 2016 cu vânzări de 5,57 miliarde de lei, în creștere cu 18% față de anul precedent, rezultat care îl plasează pe poziția a treia în topul celor mai mari retaileri în funcție de cifra de afaceri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content