Acasă > Știri > Lidl deschide încă două magazine pe piața locală

Lidl deschide încă două magazine pe piața locală

După ce a anunțat deschiderea magazinului cu numărul 250 pe piața locală, Lidl continuă investițiile în România și anunță alte două locații: Deva și Fetești. În cazul magazinului din Deva este vorba de o relocare.

Deschiderile vor avea loc pe 12 septembrie, iar retailerul promite că vor exista reduceri de peste 20% atât la alimente, cât și la produsele nealimentare.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 metri pătrați și peste o sută de locuri de parcare la dispoziția clienților. Ambele locații dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Deva, cât şi în cel din Fetești, județul Ialomița, sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Retailerul este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În România, Lidl are aproximativ 6.500 de angajați în cele 251 de magazine deschise și în cele 5 centre logistice. În 2018, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 7,78 miliarde de lei, cu 20% peste nivelul din 2017.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content