Acasă > Știri > Lidl ajunge la 261 de magazine pe harta expansiunii

Lidl ajunge la 261 de magazine pe harta expansiunii

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a trei magazine noi, în București, unul în Negrești-Oaș (jud. Satu-Mare) și Botoșani - relocare. Odată cu aceste deschideri, retailerul german ajunge la 261 de unități la nivel național.

Fiecare dintre cele trei magazine are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m2, iar în fiecare dintre acestea vor lucra peste 20 de angajați.

Informații cheie despre cele 3 unități:
• Magazinul din București se află pe Calea Rahovei, nr. 284;
• Unitatea din Negrești-Oaș, prima din localitate, este situată pe strada Victoriei, nr. 142-146;
• Magazinul din Botoșani se află pe strada Ștefan cel Mare, nr. 10. Acesta înlocuiește magazinul Lidl de pe Bd. Mihai Eminescu, care se închide începând cu 4 decembrie.

”Ca parte a strategiei de sustenabilitate a companiei, Lidl optimizează în mod constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună”, este precizat în comunicatul remis.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailerul german are deschise 261 de magazine și 5 centre logistice. În termeni financiari, compania a raportat afaceri de 7,78 miliarde de lei, în creștere cu 20% față de anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content