Acasă > Știri > Lăptăria cu Caimac iese la export în Germania și Marea Britanie

Lăptăria cu Caimac iese la export în Germania și Marea Britanie

Lansat în iunie 2018, brandul Lăptăria cu Caimac, deținut de compania Agroserv Măriuța, este prezent în acest moment în peste 600 de magazine, iar planurile pentru acest an vizează extinderea în retailul modern și cel specializat, lansarea de noi produse și startul exporturilor în Germania și Marea Britanie.

Dacă în iulie 2018 s-au vândut săptămânal 1.150 de sticle de lapte și 500 de borcane de iaurt, în februarie 2019, vânzările au crescut la 16.000 de sticle de lapte, 13.250 de borcane de iaurt, 7.500 de sticle de sana și lapte bătut, 2750 de borcane de smântână, 750 de cutii de caș zvântat și 150 de kg alte brânzeturi.

“Planurile de dezvoltare prevăd extinderea produselor Lăptăria cu Caimac și în rețeaua Shop&Go, dar suntem în discuții și cu alte 4 rețele de supermarketuri și rețele locale de băcanii. De asemenea, pe lângă extinderea în magazine, ne dorim ca până la finalul anului 2019 să lansăm încă 10 produse noi. În curând, vor ajunge la rafturi produse precum: smântâna de frișcă, smântâna coaptă și mai multe tipuri de brânzeturi. Tot în 2019 dorim să dezvoltăm ingrediente pentru înghețată, precum lapte condensat sau zer condensat, dar să mergem și spre segmentul HoReCa și cafenele. Anul acesta avem în vedere și extinderea către export în țări precum Germania și Marea Britanie”, a declarat Adrian Cocan, Manager Lăptăria cu Caimac.

Lăptăria cu Caimac, businessul care vrea să ia caimacul categoriei

Produsele Lăptăria cu Caimac se găsesc în peste 600 de magazine, dintre care 400 din lanțul Mega Image, dar și în alte magazine din București, Brașov, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Prahova, Timiș și Vâlcea.

Agroserv Măriuța, compania care deține brandul Lăptăria cu Caimac, a avut în 2018 o cifră de afaceri de 9,1 milioane euro.

Lăptăria cu Caimac deține propria fermă, iar fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi. Tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă decât media obișnuită, pentru a păstra gustul adevărat al laptelui de la vacă și o parte cât mai mare din substanțele nutritive.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content