Acasă > Știri > Kaufland a început lucrările la un nou magazin în Bragadiru

Kaufland a început lucrările la un nou magazin în Bragadiru

Retailerul german Kaufland a început lucrările la un nou magazin în Bragadiru, județul Ilfov, pe care urmează să îl inaugureze în prima parte a anului 2019.

Hypermarketul Kaufland va avea o suprafață de aproximativ 4.800 mp și va fi situat pe Șoseaua Alexandriei nr. 229, au precizat pentru Progresiv reprezentanții Kaufland. Compania care construiește acest magazin este Concret Construct din Gura Humorului, județul Suceava.

În noul magazin vor lucra circa 70 de angajați. Odată cu deschiderea magazinului din Bragadiru rețeaua Kaufland va ajunge, pe plan local, la 121 de unități.

“Strategia de expansiune a lanțului de hypermarketuri Kaufland se axează pe proximitate și pe deschiderea de noi magazine în zone cât mai diferite, în linie cu obiectivul companiei de a fi accesibil tuturor. Strategia de extindere Kaufland România pentru anul financiar 2018 – 2019 (martie 2018 – februarie 2019), are în vedere deschiderea a 10 noi magazine, inclusiv în orașe de dimensiuni mici”, au mai spus reprezentanții Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în șapte țări și o rețea de 119 magazine în România. Compania a raportat pentru anul 2017 afaceri de 10,09 miliarde de lei, în creștere cu 4% față de anul precedent, pe plan local.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content