Acasă > Știri > Importatorul J&B alocă 4 mil. euro pentru propriul depozit logistic în București

Importatorul J&B alocă 4 mil. euro pentru propriul depozit logistic în București

PPD, compania care importă pe plan local brandurile de băuturi spirtoase J&B, Johnnie Walker sau Aperol, va investi patru milioane de euro în construcția propriului depozit logistic din București, care urmează să fie finalizat anul viitor.

Dacă până acum PPD România a închiriat spațiile de depozitare, compania a hotărât să investească în propriul depozit logistic pe fondul creșterii volumelor, a explicat pentru Progresiv Constandinos Efthymiou, Directorul Regional pentru Europa Centrală și de Est al PPD.

„E vorba de un teren cu o suprafață totală de 16.800 mp, jumătate fiind ocupată de construcția în sine”, a spus Efthymiou.

Pe lângă această investiție, compania va direcționa un buget important și spre brandurile principale din portofoliu – J&B, Jonny Walker și Aperol – dar și în relansarea brandului de vodcă Tazovsky, prezent în special în comerțul tradițional. În plus, compania are în plan și extinderea echipei din România, în acest an completând pe partea de vânzări cu 14 noi angajați.

În ceea ce privește evoluția cifrei de afaceri din acest an, Constandinos Efthymiou a estimat un avans de 23% al vânzărilor, evoluție susținută de categoriile de whiskey, vodcă, rom sau aperol, ultimele două înregistrând cel mai rapid ritm de creștere. Pentru anul viitor, compania preconizează menținerea avansului înregistrat în 2017.

„Mizăm pe o creștere de două cifre și în 2018. În cel mai pesimist scenariu văd un avans de doar 10%”, a mai afirmat Efthymiou.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul de Finanțe, PPD România a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 22 milioane de lei, în creștere cu 12% comparativ cu 2015 și un profit net de 1,38 milioane lei, în creștere cu 3% față de 2015.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content