Acasă > Știri > Frosta numește un român la conducerea operațiunilor din regiune

Frosta numește un român la conducerea operațiunilor din regiune

Radu Șova, managerul care a ocupat poziția de Country Manager România pentru circa șapte ani, a fost promovat la nivel regional. Începând cu data de 1 ianuarie 2018 Radu Șova a fost numit Country Manager SE Europe, fiind responsabil de piețele din regiune – România, Bulgaria, Grecia, Serbia, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Muntenegru și Kosovo.

”Pe lista de priorități se află în acest moment consolidarea poziției pe piața de retail din România și dezvoltarea segmentului foodservice în regiunea Balcanică”, a declarat executivul.

Înainte de a se alătura echipei Frosta în 2011, Radu a ocupat poziția de National Key Account Manager în cadrul producătorului de mezeluri Cris-Tim.

Frosta activează în categoria de semipreparate din pește și amestecuri de legume, produsele fiind distribuite la nivel național în majoritatea lanțurilor de retail modern. Frosta deține două unități de producție, în Germania și Polonia. La nivel de grup, compania a raportat în 2016 o cifră de afaceri de 446 milioane de euro, în creștere cu circa 6% prin comparație cu anul precedent.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content