Acasă > Știri > Froneri intră pe piața din Israel prin achiziția unei companii deținute de Nestlé

Froneri intră pe piața din Israel prin achiziția unei companii deținute de Nestlé

Froneri, companie care a apărut pe piață în 2016 în urma unui joint venture dintre Nestlé și producătorul britanic de înghețată R&R, a achizionțat Noga Ice Creams Limited Partnership, afacere care face parte din Osem Group din Israel, deținut de Nestlé.

Prin această tranzacție Froneri va reuni toate businessurile Nestlé pe zona de înghețată din regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. “Intrarea pe piața din Israel ne aduce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de a deveni cel mai important jucător din industria înghețatei la nivel mondial”, a punctat Ibrahim Najafi, CEO Froneri.

Froneri a confirmat că echipa actuală de management va continua să conducă afacerea.

Printre brandurile din portofoliul Noga care vor fi în continuare comercializate se numără La Cremeria, Extreme, Cookilida, Crunch și Gumigum.

În prezent, Froneri este cel de-al doilea cel mai important producător de înghețată din Europa și al treilea ca importanță la nivel mondial. Mai mult, compania este lider pe zona producției de înghețată marcă privată. Froneri este prezent pe 20 de piețe și a înregistrat anul trecut afaceri de 2,6 miliarde de euro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content