Acasă > Știri > FrieslandCampina scoate la vânzare fabrica din Carei, închisă în 2015

FrieslandCampina scoate la vânzare fabrica din Carei, închisă în 2015

FrieslandCampina, producătorul lactatelor Napolact, a scos la licitație fosta unitate de producție din Carei (județul Satu Mare), procedura de depunere a ofertelor fiind deschisă până la 30 ianuarie.

„Procesul de vânzare pentru această platformă este gestionat intern de către grupul FrieslandCampina, iar vânzarea acestei proprietăți a devenit oportună în urma implementării unui proces de centralizare a operațiunilor de producție și distribuție, în urma căreia producția de lactate din fabrica din Carei a fost transferată în anul 2014 la fabrica FrieslandCampina din Baciu, Cluj”, au precizat reprezentanții companiei.

Proprietatea scoasă la licitație însumează 27.038 metri pătrați și este împărțită în trei loturi. Primul lot, pe care se află o clădire administrativă, are o suprafață de aproximativ 2.400 mp, pe cel de-al doilea este localizată clădirea fostei fabrici de lactate (19.208 mp), iar lotul numărul trei ocupă 5.403 mp.

FrieslandCampina are în portofoliul local brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots, prin intermediul cărora activează pe șase categorii: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte. Anul trecut producătorul Napolact a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 331 de milioane de lei, în creștere cu 4% față de anul precedent și un profit de 2,65 milioane de lei, aceasta fiind prima dată în ultimii cinci ani când compania raportează profit.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content