Acasă > Știri > Farmec, la al doilea magazin de brand din Constanța

Farmec, la al doilea magazin de brand din Constanța

Farmec, cel mai mare producător local de cosmetice, continuă să investească în extinderea rețelei de magazine de brand și deschide a doua locație din Constanța. Odată cu această inaugurare, producătorul ajunge să dețină 24 de magazine proprii, sub brandurile Farmec și Gerovital.

Noul magazin Gerovital din Constanța a fost deschis în incinta centrului comercial VIVO! Constanța, amplasat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 220. Situat la parter, magazinul are o suprafață totală de 47 metri pătrați și pune la dispoziția constănțenilor toate gamele brandurilor Gerovital și Aslavital.

În cadrul noului centru Gerovital vor fi disponibile produse de îngrijire a tenului, corpului, părului, cât și produse de cosmetică decorativă (machiaj) din portofoliul brandurilor Gerovital și Aslavital. Cu o istorie de peste jumătate de secol, Gerovital este unul dintre cele mai solide și valoroase branduri românești, lider pe segmentul produselor pentru îngrijirea feței, deținând o cotă de piață valorică de 25%, conform datelor Nielsen .

Primul magazin Gerovital din Constanța, inaugurat în anul 2016, este situat în ansamblul comercial City Park din Constanța, pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C.

Farmec S.A. Cluj-Napoca este cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc. Anul trecut compania a raportat o cifră de afaceri de 214,2 milioane de lei (45,8 milioane de euro), în creștere cu 9% față de 2016, și un profit net de 10,5 milioane de lei.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content