Acasă > Știri > Farmec investește 57.000 de euro în extinderea rețelei Gerovital

Farmec investește 57.000 de euro în extinderea rețelei Gerovital

Producătorul român de cosmetice Farmec continuă extinderea reţelei şi inaugurează primul magazin Gerovital în Timișoara, după o investiție de 57.000 de euro. Anul acesta Farmec a mai deschis patru magazine Gerovital la nivel național, iar targetul anunțat pentru anul acesta este de 15 unități noi, sub brandurile Gerovital si Farmec.

Magazinul Gerovital este cel de-al doilea spaţiu propriu al companiei clujene din Timişoara. Anul trecut a fost inaugurat primul magazin Farmec, care pune la dispoziţia timişorenilor produse de îngrijire personală şi de curăţenie.

„Cu un design modern şi elegant, magazinul Gerovital oferă tuturor vizitatorilor o gamă atractivă de produse, recomandări personalizate în funcţie de nevoile proprii, astfel încât fiecare să poată găsi cele mai bune variante de îngrijire sau să poată alege cadouri speciale pentru cei dragi”, a declarat Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec.  

Situat pe strada Aristide Demetriade, nr. 1, în incinta centrului comercial Iulius Mall, magazinul Gerovital are o suprafaţă de 52.8 metri pătraţi şi pune la dispoziţia consumatorilor toate produsele din gamele Gerovital şi Aslavital.

Pe întreg teritoriul ţării, Farmec deţine alte 8 magazine Gerovital, dintre care 3 în București și câte unul în Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Ploiești și Piatra Neamţ

Farmec a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 196,8 milioane lei (43,8 mil. euro), în creștere cu 14% față de rezultatele înregistrate în 2015. Pentru anul acesta compania și-a stabilit majorarea afacerilor cu peste 10% prin consolidarea brandurilor existente, lansări de noi produse și planurile ambițioase de extindere a rețelei de magazine în întreaga țară.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content