Acasă > Știri > Faliment pentru Kubo Ice Cream, producătorul înghețatei Amicii

Faliment pentru Kubo Ice Cream, producătorul înghețatei Amicii

Kubo Ice Cream Company, companie cu peste 20 de ani experiență pe piața locală și producătorul înghețatei Amicii, a intrat în faliment, potrivit ultimei decizii a Tribunalului Neamț.

„Dispune începerea falimentului în procedură generală faţă de debitorul Kubo Ice Cream Company S.R.L.. Dizolvă debitorul şi îi ridică dreptul de administrare. Desemnează în calitate lichidatori judiciari în mod provizoriu pe practicienii în insolvenţă Activ Judiciar I.P.U.R.L. şi Pro Capital Restructuring I.P.U.R.L”, arată decizia tribunalului.

La sfârșitul lui 2016, compania a intrat în insolvență, după ce în 2015 raportase o pierdere netă de peste 2,1 milioane de lei, dar și datorii de 19,6 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 27 milioane de lei.

Kubo Ice Cream este prezent pe piață din 1994 și are centre de lucru la Arad, Bacău, Baia-Mare, Brașov, București, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Neamț, Pitești, Turda. Pe piaţa locală de îngheţată, compania  concurează cu Betty Ice, Alpin 57 Lux, Top Gel, Nestlé (Aloma, Joe), Unilever (Algida, Napoca) şi Macromex (La Strada, Corso).

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content