Acasă > Știri > Eberhart Răducanu este noul director general al Prefera Foods

Eberhart Răducanu este noul director general al Prefera Foods

Eberhart Răducanu, un executiv cu experiență în cadrul retailerului Aldi și a producătorului de ingrediente pentru industria alimentară și a băuturilor Dohler, a fost numit recent în funcția de Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al Prefera Foods, unul dintre jucătorii importanți pe piața locală a conservelor.

Managerul ocupă această poziție începând cu luna iunie a acestui an și va avea ca atribuții dezvoltarea businessului și a brandului Capricii și Delicii, dar și gestionarea activității fabricii Salconserv din Mediaș. Aceste businessuri sunt dezvoltate de către Raul Ciurtin, care a anunțat recent investiții de 4 milioane de euro în extinderea gamei de produse Capricii și Delicii și în zona ready-meal.

Răducanu a lucrat la începutul carierei în cadrul retailerului german Aldi, iar după 22 de ani petrecuți în Germania s-a reîntors în țară, unde începând cu 1996 a ocupat poziția de Director General al Dohler România. Din anul 2014, Răducanu a deținut funcția de Head of Sales South East Europe în cadrul Dohler.

Prefera Foods deține o fabrică în Oiejdea, județul Alba, și a achiziționat anul trecut unitatea de producție Salconserv din Mediaș. Aici vor fi realizate produsele Capricii și Delicii din categoria ready-meal. Numirea lui Răducanu coincide cu momentul lansării pe acest segment de piață.

În total, bugetul de investiții pentru Prefera Foods se ridică în acest an la opt milioane de euro. Compania ar urma să atingă pragul de afaceri de 14 milioane de euro în acest an, potrivit declarațiilor anterioare ale lui Raul Ciurtin.

Sursa foto: Dohler Group

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content