FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > DS Smith plc a achiziționat, pentru 208 mil. euro, EcoPack și EcoPaper

DS Smith plc a achiziționat, pentru 208 mil. euro, EcoPack și EcoPaper

DS Smith plc, unul dintre principalii furnizori globali de ambalaje din carton ondulat și materiale plastic, a anunțat astăzi finalizarea procesului de achiziție a companiilor EcoPack și EcoPaper din România. Valoarea tranzacției s-a ridicat la 208 milioane euro. Împreună, cele două companii constituie unul dintre cele mai mari grupuri producătoare de ambalaje și hârtie din România.
Achiziția crește semnificativ capacitatea DS Smith de a-și deservi clienții într-o regiune în plină dezvoltare precum și de a-și susține operațiunile deja existente în Europa de Est.

„Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu noii noștri colegi din fabrica de hârtie și unitatea de ambalaje situate în centrul României și să continuăm să ne întărim operațiunile pe această piață cu creșteri majore. Continuăm să ne dezvoltăm puternic în toată Europa de Est iar această achiziție ne va ajuta să răspundem cererii tot mai mari din regiune”, a declarat Miles Roberts, Group Chief Executive al DS Smith plc.

DS Smith plc îi va păstra pe cei 400 de angajați actuali și s-ar putea să mărească forța de muncă odată cu creșterea cererii. EcoPack și EcoPaper aduc atât mijloace producătoare de ambalaje de înaltă calitate cât și capacitatea de a produce hârtie ușoară, ambele susținând puternic oferta de produse DS Smith.

DS Smith este unul dintre principalii furnizori de ambalaje din carton ondulat și materiale plastice, activând în 37 de ţări şi având aproximativ 27.000 de angajaţi. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content