Acasă > Știri > Directorul de franciză al Carrefour a plecat din companie

Directorul de franciză al Carrefour a plecat din companie

Christian Musceleanu, cel care a ocupat timp de aproape șase ani poziția de Director de Franciză în cadrul Carrefour România, a preluat recent funcția de Director de Expansiune al retailerului de bricolaj Leroy Merlin.

Din poziția de Director de Franciză al Carrefour România, Christian Musceleanu a coordonat dezvoltarea conceptului Carrefour Express. În prezent, retailerul deține 16 magazine Express Orange, 43 magazine de proximitate Express și 10 magazine de proximitate Contact. Înainte de această funcție, Musceleanu a mai lucrat în domeniul construcțiilor și real estate.

Potrivit reprezentanților Carrefour, până în acest moment poziția ocupată de Christian Musceleanu nu a fost ocupată.

Carrefour deține în România 307 magazine dintre care 32 hypermarketuri Carrefour, 222 supermarketuri (206 magazine Market si 16 magazine Express Orange), 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact și un magazin online. Retailerul a încheiat anul financiar 2016 cu o cifră de afaceri de 1,86 miliarde de euro, în creștere cu 8,47% față de anul precedent, rezultat care îl plasează pe poziția a doua în topul retailerilor internaționali, după Kaufland.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content