Acasă > Știri > Dăm start înscrierilor la Progresiv Awards 2019

Dăm start înscrierilor la Progresiv Awards 2019

După succesul primelor trei ediții, Progresiv duce mai departe proiectul de identificare și recunoaștere a adevăratelor valori din industria de retail & FMCG. Începând din 3 decembrie, așteptăm înscrierile jucătorilor din piața de retail și FMCG la Progresiv Awards, o competiție independentă de sponsori și transparentă din punctul de vedere al procesului de votare.

Trofeele Progresiv Awards vor fi acordate anul viitor pentru nouă categorii:

Înscrierea în concurs se face exclusiv pe site-ul www.progresivawards.ro, unde veți regăsi regulamentul, ghidul înscrierii și criteriile de selecție. Iată câteva “tips & tricks” pentru o nominalizare de succes:

  1.  Argumentați înscrierea – care este dovada succesului, cum a fost măsurat și de ce meritați trofeul;
  2.  Criterii de evaluare – tineți cont de criteriile de evaluare de la fiecare categorie;
  3.  Atașați materiale ilustrative – puteți încărca fișiere jpg sau pdf care prezintă proiectul, mecanismul, campania de comunicare și/sau rezultatele;
  4.  Mai multe inițiative, mai multe nominalizări – vă puteți înscrie proiectele la mai multe categorii (maximum 3);
  5.  Deadline – nu ratați ocazia să vă înscrieți până la data de 1 februarie 2019, ora 23:59.

Și pentru că lucrurile de succes se construiesc împreună, vă invităm să nominalizați și partenerii de business, la oricare dintre cele nouă categorii.

Progresiv, liderul publicațiilor de business specializate, a lansat competiția Progresiv Awards în 2016, din dorința de a evidenția oamenii, organizațiile, brandurile și proiectele de succes din piața FMCG care setează trenduri și contribuie an de an la dezvoltarea industriei, precum și rolul parteneriatelor puternice între retaileri și furnizori.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content