Acasă > Știri > Cristian Popa pleacă de la conducerea Intersnack România

Cristian Popa pleacă de la conducerea Intersnack România

Cristian Popa, executivul care a condus în ultimii cinci ani operațiunile locale ale Intersnack, pleacă de la conducerea companiei.

Managerul s-a alăturat echipei Intersnack România în 2013 pe poziția de Director Comercial și un an mai târziu a preluat funcția de Director General de la Cristian Rey.

Cristian Popa este unul dintre managerii cu ștate vechi în industria bunurilor de larg consum, având o experiență de 27 de ani pe piață. El și-a început cariera în 1992 ca reprezentant de vânzări al producătorului de țigarete JTI. Doi ani mai târziu a devenit Sales Director al companiei Stimorol, iar în anul 1995 s-a alăturat echipei de vânzări a Procter & Gamble.
Printre companiile în care Cristian Popa a lucrat se numără și InBev România, dar și Tnuva, unde a condus departamentul de vânzări.

Până în acest moment reprezentanții Intersnack România nu au comunicat cine va prelua conducerea companiei. Anul trecut, Intersnack România a raportat afaceri de 417,32 de milioane de lei, în creștere cu 4% față de anul precedent și un profit de 5,7 milioane de lei, dublu față de rezultatul înregistrat în 2017. Compania este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața snackurilor sărate, având o cotă anuală de piață de 23,6% (potrivit Nielsen, YTD septembrie 2018).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content