Acasă > Știri > Cris-Tim și-a luat Director Financiar de la BCR

Cris-Tim și-a luat Director Financiar de la BCR

Cris-Tim, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața locală a mezelurilor, l-a numit pe Răzvan Furtună, manager cu experiență de peste 15 ani în domeniul bancar, în poziția de Director Financiar la nivelul întregului grup, potrivit datelor publicate pe contul său de LinkedIn.

Anterior, Răzvan Furtună a condus departamentul de private banking din BCR. Managerul este absolvent al Facultății de Economie în cadrul ASE și are la activ 16 ani în industria bancară, jumătate din această perioadă lucrând în cadrul BCR, cea mai mare bancă pe plan local după active. Înainte de a se alătura echipei BCR, Furtună a mai activat în cadrul Millenium Bank, Bancpost și Citibank.

Grupul Cris-Tim, controlat de omul de afaceri Radu Timiș, a raportat anul trecut afaceri de 122 de milioane de euro, în creștere cu 18% față de 2015 și un profit operațional de 10 milioane de euro. Din grupul Cris-Tim fac parte mai multe companii, Recunoștința Prod-Com care administrează fabrica de mezeluri de la Filipeștii de Pădure, Eco-Ferm care operează divizia de producție și procesare a laptelui, Impex Cris-Tim care reprezintă divizia de ready-meals și magazine și Cris-Tim 2 Prodcom care operează divizia de distribuție de produse din carne și lapte.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content