Acasă > Știri > CocoRico, exporturi de 26 milioane de euro în primele 9 luni

CocoRico, exporturi de 26 milioane de euro în primele 9 luni

Grupul de companii Aaylex, producătorul brandului CocoRico, raportează o cifră de vânzări de aproximativ 26 milioane de euro în export, în primele nouă luni ale anului 2016.

Potrivit datelor furnizate de Aaylex, exportul valoric reprezintă aproximativ 30% - 35% din producția grupului, constând
în special în produse proaspete, refrigerate.

„In primele 9 luni ale anului 2016 ne-am indeplinit targetele prestabilite pentru vanzările în export, atingând 11.000 tone și aproximativ 26 milioane euro. Menținem un procent similar de vânzări pentru acest canal în fiecare an, fiind parte a strategiei noastre comerciale de echilibrare a pieței. Pentru întregul an 2016, estimăm că exportul de carne de pui CocoRico va fi în valoare de aproximativ 35 milioane de euro”, spun reprezentanții Aaylex.

Grupul Aaylex este unul dintre cei mai mari exportatori de carne de pui din România, având un portofoliu de clienți externi provenind din peste 10 state, printre care se numără: Bulgaria, Cehia, Cipru, Franța, Germania, Grecia, Macedonia, Marea Britanie, Olanda sau Slovacia.

Pe parcursul anului 2016, producătorul brandului CocoRico a investit aproximativ 16 milioane de euro în dezvoltarea acestui business, cu focus pe modernizarea fermelor, dar și în deschiderea unei noi fabrici de hrană pentru păsări, care deservește fermele grupului Aaylex.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content