Acasă > Știri > Coca-Cola HBC numește un nou CFO pentru România

Coca-Cola HBC numește un nou CFO pentru România

Coca-Cola HBC România, unul dintre principalii jucători din industria locală a băuturilor răcoritoare, l-a numit pe Andreas Pelekanos la conducerea departamentului financiar. Acesta îl înlocuiește în funcție pe Dragoș Ion, care a fost promovat în funcția de CFO al îmbuteliatorului Coca-Cola din Nigeria.

”Andreas Pelekanos coordonează întreaga echipă a departamentului Financiar Coca-Cola HBC România şi contribuie la dezvoltarea direcţiilor strategice ale companiei, având un rol important în managementul riscurilor şi evaluarea investiţiilor, precum şi în identificarea de noi oportunităţi. Andreas şi echipa sa de profesionişti în domeniul financiar au ca responsabilităţi raportarea financiară externă şi internă, asigurarea unei guvernanţe solide, precum şi alinierea iniţiativelor globale şi regionale referitoare la activităţile financiare”, au precizat reprezentanții Coca-Cola HBC.

Anterior, Andreas a fost CFO Bulgaria, poziţie pe care a preluat-o în 2015. Managerul s-a alăturat, în 2004, companiei Lanitis Bros (fostul îmbuteliator şi distribuitor oficial Coca-Cola în Cipru) şi a devenit CFO doi ani mai târziu, având un rol esenţial în integrarea Lanitis Bros în Coca-Cola HBC. În 2013, a preluat o nouă funcţie – Business Systems & Solutions Cluster Manager pentru Grecia şi Cipru, coordonând o echipă integrată puternică.

Andreas Pelekanos deţine o diplomă în Contabilitate & Financiar, obţinută în cadrul Universităţii Warwick.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content