Acasă > Știri > Ce beneficii aduce cardul de fidelitate Mega Image

Ce beneficii aduce cardul de fidelitate Mega Image

Retailerul Mega Image a lansat oficial cardul de fidelitate Connect, prin care cumpărătorii beneficiază de promoții exclusive. Promoțiile sunt valabile atât în magazinele Mega Image și Shop&GO, cât și în magazinul online. În plus, odată cu înregistrarea cardului de loialitate Connect, se activează și un discount unic de 10% care va fi aplicat la prima achiziție, la valoarea totală a coșului de cumpărături.

”Cardul este activ din data de 5 noiembrie. Fie că vorbim despre cumpărături în supermarketul online sau în magazinele Mega Image și Shop&Go, cumpărătorii pot folosi același card, care le oferă aceleași beneficii, indiferent de canalul de cumpărare”, au precizat reprezentanții Mega Image.

Pentru a accesa oferte exclusive în supermarketul online, cumpărătorii trebuie să caute în secțiunea ”Promoții online” ofertele marcate cu ”Promo cu card”. În magazinele fizice, promoțiile vor fi marcate cu eticheta ”Card de loialitate”.
Printre beneficiile oferite de cardul Connect se numără ofertele personalizate în funcție de istoricul de cumpărare al clienților. ”Mai întâi ne facem o idee despre produsele preferate ale cumpărătorilor noștri și apoi pregătim oferte speciale”, mai este precizat.

În acest moment, dintre jucătorii internaționali mai dețin carduri de fidelitate și Cora, Profi, Penny Market și Carrefour Market, însă niciunul dintre retaileri nu oferă cumpărătorilor promoții personalizate.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cei mai importanți jucători care activează pe piața locală de retail. La finalul primului semestru, Mega Image deținea pe piața locală 623 de magazine sub mărcile Mega Image, Shop&Go și Gusturi Românești. Anul trecut retailerul a raportat afaceri de 4,9 miliarde de lei, în creștere cu 14% față de anul precedent.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content