Acasă > Știri > Cătălin Samara, promovat ca Director de Operațiuni al Carrefour România

Cătălin Samara, promovat ca Director de Operațiuni al Carrefour România

Cătălin Dumitru Samara, manager cu peste 18 ani de experiență în retail&FMCG, a fost promovat la începutul acestei luni pe poziția de Director de Operațiuni Hypermarketuri, Supermarketuri, Proximitate și Supeco în cadrul Carrefour România.

În ultimul an Cătălin Samara a ocupat poziția de Marketing Officer, Chief digital, e-commerce, IT, clients services&omnichannel organisation Carrefour România. Samara și-a dedicat ultimii 18 ani industriei de retail & FMCG, construindu-și aproape întreaga carieră în cadrul retailerului francez Carrefour.

Evoluția sa profesională a urmat un parcurs complex, trecând prin faze precum manager de departament, director stagiar de magazin, director de achiziții electronice și electrocasnice, director operațional și membru în cadrul comitetului executiv. În același timp, Cătălin Samara deține funcția de Business Administrator pentru Bringo, aplicația IT prin intermediul căreia produsele diferitelor magazine pot fi comandate și primite de cumpărători direct acasă, în 90 de minute. Carrefour a devenit acționar majoritar al Bringo în 2017.

Carrefour deține pe piața locală 320 de magazine pe formatele de hypermarket, supermarket și proximitate, dar și 9 magazine sub brandul Supeco. Retailerul a încheiat anul trecut cu afaceri cumulate de 9,60 miliarde de lei, în creștere cu 15% față de anul precedent și un profit net de 125 de milioane de lei. În România, rețeaua Carrefour numără în prezent peste 321 de magazine, sub brandurile Carrefour, Market, Express și Contact.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content