Acasă > Știri > Carrefour România deschide primul hypermarket din Râmnicu Vâlcea

Carrefour România deschide primul hypermarket din Râmnicu Vâlcea

Retailerul francez Carrefour a inaugurat primul său hypermarket din Râmnicu Vâlcea,  ancora centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea. Prin această deschidere Carrefour ajunge la 33 de magazine în acest format, la nivel național.

Carrefour Râmnicu Vâlcea le aduce locuitorilor din regiune o gamă variată de articole, cu peste 50.000 de produse. Astfel, noul magazin propune vâlcenilor o nouă experiență de cumpărături, venind în întâmpinarea lor cu cel mai nou şi inovator concept de hypermarket.

Date cheie ale noului hypermarket din Strada Ferdinand, Nr. 9, Râmnicu Vâlcea:

  • suprafață de vânzare de 7.471 m2
  • 300 de angajați;
  • 27 de case de marcat dintre care 4 case „Self Check-out”, fiind al doilea hypermarket Carrefour din România dotat cu această tehnologie și „Casa Familiei”, pentru părinți și copii, cu o atmosferă de poveste, cu ajutorul casierelor costumate asemenea personajelor preferate pentru cei mici, fără standuri cu dulciuri;
  • aproximativ 1.000 de locuri de parcare, gratuite;
  • wi-fi gratuit și posibilitatea încărcării telefoanelor mobile de la acumulatori externi.

„Ne bucurăm să fim prezenţi și în Râmnicu Vâlcea cu un hypermarket, pentru că ne-am dorit să ne implicăm într-un mod mult mai activ în viața comunității din regiune. Oferim locuitorilor o nouă experiență de cumpărături, dintr-o gamă mult mai mare, de peste 50.000 de produse , într-un spațiu modern şi atractiv. La Carrefour a devenit deja o tradiţie să oferim clienţilor noștri servicii de calitate și soluții inovative, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Elementul de noutate pentru cei mici este locul de joacă special amenajat lângă casa familiei. Pentru cei mari, am pregătit 4 case de marcat self check-out pentru mai multă rapiditate, fiind al doilea hypermarket Carrefour din România dotat cu această tehnologie”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT Carrefour România.

Grupul Carrefour numără în România 311 magazine dintre care 33 hypermarketuri Carrefour, 225 supermarketuri (209 magazine Market si 16 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content