Acasă > Știri > Carrefour România are un nou Director Comercial

Carrefour România are un nou Director Comercial

Retailerul fracez Carrefour a numit-o recent pe Luminița Iacob în funcția de Director Comecial. Aceasta a preluat poziția de la belgianul Tom Vermeiren, care a condus departamentul comercial al Carrefour România în ultimii trei ani.

Lumința Iacob este unul dintre managerii cu o experiență vastă în cadrul companiei, alăturându-se Carrefour România în anul 2006. Înainte de a prelua conducerea departamentului comercial, Luminița Iacob a ocupat funcția de Director Operațional.

Tom Vermeiren a plecat din cadrul Carrefour în luna iunie și în prezent ocupă poziția de Director Operațional al Metro Cash&Carry Serbia. Acesta s-a alăturat echipei Carrefour în anul 1999, la început ca angajat al unui francizat din Belgia care a fost preluat ulterior de grupul francez.

Carrefour deține pe piața locală 320 de magazine pe formatele de hypermarket, supermarket și proximitate, dar și 9 magazine sub brandul Supeco. Retailerul a încheiat anul trecut cu afaceri cumulate de 9,60 miliarde de lei, în creștere cu 15% față de anul precedent și un profit net de 125 de milioane de lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content