Acasă > Știri > Carrefour pune încă un Market pe harta României, al patrulea din Slatina

Carrefour pune încă un Market pe harta României, al patrulea din Slatina

Grupul francez Carrefour a deschis un nou supermarket în Slatina, Market Slatina Steaua, al patrulea din oraș sub acest format. Astfel, retailerul deține în acest moment 205 unități Market în întreaga țară. 

Modelul comercial al formatului Market se axează pe o gamă de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour, cu circa 20% mai ieftine decât mărcile naționale. De asemenea, clienții pot alege dintre sortimentele vaste pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, semipreparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Date cheie despre Market Slatina Steaua:
*Adresă: Str. Crișan, Nr.1A, Slatina, județul Olt;
*Orar: luni – sâmbătă: 7:00-23:00, duminica: 7:00-20:00;
*Suprafață magazin: 745 mp;
*Gamă de produse: 7.000;
*Număr case de marcat: 3;
*Număr angajați: 20. 

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 306 magazine dintre care 32 hypermarketuri Carrefour, 221 supermarketuri (205 magazine Market si 16 magazine Express Orange), 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact și un magazin online.

La sfârșitul lunii septembrie, grupul francez anunța finalizarea procesului de remodelare a magazinelor Billa din România, proces ce s-a întins pe o perioadă de aproximativ șapte luni.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content