Acasă > Știri > Carrefour pregătește primul său hypermarket din Râmnicu Vâlcea

Carrefour pregătește primul său hypermarket din Râmnicu Vâlcea

Retailerul francez Carrefour a anunțat deschiderea primului său hypermarket din orașul Râmnicu Vâlcea, care va fi ancora centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea și va ocupa o suprafață de 10.000 mp din totalul de 27.900 mp.

Întregul proiect este momentan în fază de construcție, iar inaugurarea este planificată pentru finalul lui 2017.

Anunțul privind inaugurarea celui de-al 33-lea hypermarket Carrefour vine în contextul în care retailerul este printre puținii jucători internaționali care nu au anunțat nimic oficial la capitolul planuri de expansiune pentru anul curent, singurul lucru comunicat de pe agenda lui 2017 fiind finalizarea integrării celor 86 de supermarketuri Billa. De altfel, francezii am bifat prima deschidere de anul acesta chiar luna trecută, odată cu inaugurarea primului supermarket din Fagăraș, judeţul Brașov.

Tot la capitolul expansiune, Carrefour a mai anunțat deschiderea celui de-al doilea hypermarket din Brașov, dar la finalul lui 2018, și care va fi ancora centrului comercial AFI Brașov.

În România, Grupul Carrefour operează în acest moment 295 de magazine dintre care 32 hypermarketuri Carrefour, 143 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, o platformă de comerț online www.carrefour-online.ro, 65 de magazine Billa și 6 unități Supeco. În 2016, francezii – prin cele patru entiăți care operează –  au cumulat în 2016 o cifră de afaceri de 8,388 miliarde de lei și un profit de 129 de milioane de lei, potrivit celor mai recente date raportate la Ministerul Finanțelor.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content