Acasă > Știri > Carrefour, la primele deschideri de hypermarket din Satu Mare și Baia Mare

Carrefour, la primele deschideri de hypermarket din Satu Mare și Baia Mare

Retailerul francez Carrefour a inaugurat miercuri primele sale hypermarketuri din Satu Mare și Baia Mare, ajungând la 35 de magazine sub acest format. Anul acesta francezii au inaugurat trei hypermarketuri. 

Magazinul din Satu Mare se află în centrul comercial Shopping City Satu Mare, localizat pe strada Careiului, nr. 17 și are o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați. Hypermarketul din Baia Mare a fost inaugurat pe bulevardul București, nr. 53. Clienții celor două magazine au la dispoziție o sortimentație de peste 50.000 de SKU-uri, dar o gamă de peste 3.000 de produse marcă proprie, sub brandurile Drag de România, Terre D’Italie sau Reflets de France, dar și produse realizate în parteneriat cu fermierii români.

În plus, experiența de cumpărare este completată de inovații la nivel de integrare a noilor tehnologii: aplicația Carrefour Pay (scanezi și plătești), case de marcat cu self check-out, dar și case prioritare pentru familie, unde nu sunt disponibile produse nerecomandate minorilor.

Carrefour deține pe piața locală 338 de magazine: 35 de hypermarketuri, 254 de supermarketuri (Market și Express Orange), dar și 41 de magazine de proximitate Express Verde și 9 locații Contact. În trimestrul al treilea, retailerul a raportat afaceri de 534 de milioane de euro (incluzând TVA), în creștere cu 6,8% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content