Acasă > Știri > Carrefour duce conceptul Supeco la Balș

Carrefour duce conceptul Supeco la Balș

Francezii de la Carrefour continuă investițiile în extinderea rețelei Supeco, inaugurând o nouă unitate comercială la Balș. Acesta este al optulea magazin pe care retailerul îl deține pe plan local.

Magazinul se află pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 192 și este o investiție de la zero, care nu înlocuiește o altă unitate deținută de Carrefour, cum a fost cazul ultimelor două locații Supeco ce au fost deschise în locul unor supermarketuri Billa.

Conceptul Supeco are un profil de discount, iar accentul la nivel de sortimentaţie este pus pe produsele de larg consum şi cele proaspete. Magazinele au o suprafaţă de vânzare între 1.500 – 2.000 mp şi o ofertă ce nu depăşeşte 7.000 de SKU-uri.

Cu o populație de circa 20.000 de locuitori, Balș este un oraș oarecum ocolit până acum de conturile internaționale, singurii retaileri internaționali prezenți pe această piață fiind Profi și Lidl, cu câte o unitate comercială.

Supeco Investment, compania care operează rețeaua de magazine Supeco a Carrefour, a încheiat anul 2016 (al doilea an de funcționare pe piața locală n.r.) cu afaceri de aproximativ 66 de milioane de lei și și-a redus pierderile până la 3,3 milioane de lei.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content