Acasă > Știri > Carrefour bifează al șaptelea magazin Supeco, la Focșani

Carrefour bifează al șaptelea magazin Supeco, la Focșani

Francezii de la Carrefour continuă investițiile în extinderea rețelei Supeco, inaugurând astăzi o nouă unitate comercială la Focșani. Acesta este al șaptelea magazin pe care retailerul îl deține pe plan local.

Magazinul se află pe strada Calea Munteniei, nr. 52 și este o investiție de la zero, care nu înlocuiește o altă unitate deținută de Carrefour, cum a fost cazul ultimelor două locații Supeco ce au fost deschise în locul unor supermarketuri Billa.

Conceptul Supeco are un profil de discount, iar accentul la nivel de sortimentaţie este pus pe produsele de larg consum şi cele proaspete. Magazinele au o suprafaţă de vânzare între 1.500 – 2.000 mp şi o ofertă ce nu depăşeşte 7.000 de SKU-uri.

Cu o populație de circa 97.000 de locuitori, Focșani este un oraș unde piața de retail alimentară este oarecum împărțită între  conturile internaționale și retailerii independenți. Astfel, în Focșani funcționează 12 unități comerciale deținute de Paco Supermarkets și 14 magazine aparținând comerțului modern: Market (2), dm (1), Kaufland (1), Lidl (2), Penny (3), Profi (4) și un hypermarket Carrefour.

Supeco Investment, compania care operează rețeaua de magazine Supeco a Carrefour, a încheiat anul 2016 (al doilea an de funcționare pe piața locală n.r.) cu afaceri de aproximativ 66 de milioane de lei și și-a redus pierderile până la 3,3 milioane de lei.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content