Acasă > Știri > Carrefour a ajuns la 54 de magazine Billa remodelate

Carrefour a ajuns la 54 de magazine Billa remodelate

Retailerul francez Carrefour a remodelat până în acest moment 54 de magazine Billa,  52 dintre acestea fiind redeschise sub brandul Market, iar două dintre ele sub bannerul Supeco. Astfel, Carrefour mai are 31 de unități Billa de remodelat pentru a finaliza integrarea. Potrivit informațiilor furnizate de Carrefour, toate aceste magazine vor fi redeschise sub brandul Market.

Retailerul francez Carrefour a început de la 1 martie remodelarea celor 86 de supermarketuri Billa preluate anul trecut pentru 97 de milioane de euro de la germanii de la Rewe.

Carrefour a anunțat finalizarea achiziției Billa la data de 1 iulie 2016 și pentru a elimina problemele de concurență s-a angajat să transfere trei magazine din Brăila, două supermarketuri Market și o unitate Billa. Magazinele Market au fost preluat la finalul anului trecut de retailerul vrâncean Zanfir, deținut de soții Lilieana și Vasile Zanfir, iar supermarketul Billa a fost cesionat germanilor de la Rewe Group începând cu data de 1 iulie.

Carrefour operează în acest moment 295 de magazine dintre care 32 hypermarketuri Carrefour, 177 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, o platformă de comerț online www.carrefour-online.ro, 31 de magazine Billa și 6 unități Supeco. În 2016, francezii – prin cele patru entiăți care operează –  au cumulat o cifră de afaceri de 8,388 miliarde de lei și un profit de 129 de milioane de lei, potrivit celor mai recente date raportate la Ministerul Finanțelor.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content