Acasă > Știri > Călin Clej, numit consultant în management strategic pentru Cris-Tim

Călin Clej, numit consultant în management strategic pentru Cris-Tim

Călin Clej, cel care a condus timp de șase luni departamentul de marketing al Huawei, a încheiat această colaborare și s-a reîntors în industria bunurilor de larg consum ca și consultant în management strategic pentru grupul Cris-Tim.

“Am discutat cu familia Timiș și începând cu 4 martie m-am alăturat companiei fondate de Cristina și Radu Timiș, unde voi acorda consultanță pe management strategic la nivelul întregului grup”, a spus pentru Progresiv Călin Clej.

Călin Clej, 45 de ani, este unul dintre cei mai experimentați oameni de marketing din industria bunurilor de larg consum, cea mai mare parte a carierei sale petrecând-o în cadrul PepsiCo. După absolvirea Universității Babeş-Bolyai din Cluj, s-a angajat la Pepsi în 2002, ultima poziție ocupată fiind de Director de Marketing al PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise. El a fost responsabil de coordonarea echipelor de marketing pentru 12 piețe din regiune.

Timp de șase luni, Călin a fost Director de Marketing pentru Huawei Consumer Business Group România, fiind responsabil de dezvoltarea viziunii de lider global a brandului, dar și de elaborarea strategiilor de marketing și activărilor de brand.

Grupul Cris-Tim este activ pe trei mari categorii de produse – mezeluri, lactate și produse ready-meal – care au generat la nivelul anului 2017 venituri totale de 145 de milioane de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content