Acasă > Știri > Auchan va deschide sute de magazine de proximitate complet automatizate

Auchan va deschide sute de magazine de proximitate complet automatizate

După un proiect pilot desfășurat în această vară, retailerul francez Auchan intenționează să extindă conceptul Auchan Minute în China. Până la finalul anului, rețeaua de magazine de proximitate, complet automatizate și de dimensiuni mici ar trebui să numere sute de locații.

Pentru acest proiect Auchan a semnat un parteneriat cu HiSense, un jucător important pe zona comerțului online și dispozitivelor inteligente. Primul magazin Auchan automatizat a fost deschis în Shanghai, scrie Retaildetail.eu.

Consumatorii trebuie să se legitimeze la intrarea în magazin, folosind o aplicație, iar la final să își scaneze produsele. Pentru a plăti au la dispoziție aplicațiile WeChat și Alipay. În cazul în care există probleme, consumatorii pot discuta cu un angajat prin video chat (magazinele nu au niciun angajat în interiorul locației).

Auchan Minute poate fi amplasat oriunde, un avantaj fiind dimensiunile reduse – 18 mp – în interior putând fi achiziționate în jur de 500 de produse. Magazinele sunt deschise non-stop.

Acest concept de magazine urmează să fie replicat și în alte țări.

Sursa foto: Auchan Retail
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content