Acasă > Știri > Auchan mai bifează un magazin de proximitate în Capitală

Auchan mai bifează un magazin de proximitate în Capitală

Auchan Retail România a deschis cel de-al șaptelea magazin de proximitate din București sub sigla MyAuchan, ajungând astfel la o rețea de 24 de locații la nivel național.

Noul magazin MyAuchan este situat pe Bulevardul Al. Obregia nr. 19A, are o suprafață de vânzare de 400 mp și o gamă de 5.000 de produse.

Oferta magazinului din sectorul 4 din București reunește produse preparate pe loc, sandwich-uri și preparate ready to eat, salate, legume și fructe proaspete, produse bio, produse de băcănie, băuturi, lactate, mezeluri, carne proaspătă, grill, produse de cofetărie, patiserie și panificație proaspăt coaptă, dar și o serie de servicii.

Auchan Retail România ajunge la un număr de 24 de magazine MyAuchan la nivel național: 15 în stații Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 MyAuchan independente - 7 în București, unul în Craiova și unul în Cluj.

Retailerul are în portofoliu 33 de hypermarketuri Auchan, un supermarket Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Auchan are în acest moment peste 280.000 mp suprafaţă netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content