Acasă > Știri > Auchan lansează un nou format de supermarket în Ucraina

Auchan lansează un nou format de supermarket în Ucraina

Retailerul Auchan Ucraina, parte din grupul francez Auchan Holding, va inaugura în luna aprilie primul supermarket sub un format nou - Auchan Zoriany – pe care compania l-a denumit „superstore” (supermagazin – n.red.), potrivit presei străine.

Conceptul ce urmează să fie lansat pe piața din Ucraina va avea o suprafață de 3.500 de metri pătrați și va fi localizat în centrul comercial Dafi.

Citește și: Auchan România va inaugura un magazin în fosta uzină Ford

„Poziționăm acest magazin ca un „supermagazin”, un supermarket unde, pe lângă bunurile de bază și cumpărăturile de zi cu zi, clienții pot găsi produse dedicate răsfățului, specialități gastronomice și brandurile noastre exclusive. De asemenea, proximitatea este una dintre direcțiile pe care ne dorim să le dezvoltăm în Ucraina. Conceptul și locația sunt momentat în curs de dezvoltare”, au declarat reprezentanții Auchan Ucraina.

Potrivit declarațiilor, focusul din noua locație va fi asupra alimentelor și produselor sub marcă proprie. În completare, supermarketul va avea și o cafenea.

Grupul Auchan are operațiuni în 17 țări din Europa, Asia și Africa. În Ucraina, Auchan a inaugurat primul magazin în 2008, în prezent, rețeaua numărând peste 20 de unități. De asemenea, compania are o echipă de 6.000 de angajați.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content