Acasă > Știri > Auchan Group, investiții de 90 de milioane de euro în Portugalia

Auchan Group, investiții de 90 de milioane de euro în Portugalia

Retailerul francez Auchan Group a anunțat că are în plan investiții de 90 de milioane de euro în următorii doi ani pe piața din Portugalia unde deține hypermarketurile Jumbo, supermarketurile Pão de Açúcar și magazinele MyAuchan. Mai mult de jumătate din bugetul de investiții va fi alocat renovărilor, în timp ce restul de 40% vor fi utilizați pentru deschideri de magazine, ținta fiind de a inaugura formate noi în zone în care Auchan deja operează.

”În 2017 am alocat 2,7 milioane de euro pentru modernizarea magazinului din Matosinhos, iar în martie am remodelat magazinul Olhão, unde investiția s-a ridicat la peste 1 milion de euro. Următoarele magazine pe lista renovărilor sunt cele locate în Faro, Figueira da Foz și Alfragide”, a declarat Pedro Cid, General Manager al Auchan.

În ceea ce privește vânzările, executivul a declarat că Auchan Portugalia este mai degrabă interesat de o creștere sustenabilă decât de un avans organic. ”Am intrat pe această piață cu formatul de hypermarket, apoi am lansat magazinul online și divizia de supermarketuri, iar începând din 2017 și pe segmentul de proximitate cu brandul MyAuchan”, a precizat Pedro Cid.

Auchan Retail operează 49 de magazine în Portugalia sub brandurile Jumbo, Jumbo Pão de Açúcar, Pão de Açúcar și MyAuchan.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content