Acasă > Știri > Alexandrion Group preia pachetul majoritar al unui distribuitor cipriot de băuturi

Alexandrion Group preia pachetul majoritar al unui distribuitor cipriot de băuturi

Producătorul și distribuitorul de vinuri și băuturi alcoolice Alexandrion Group a anunțat achiziția pachetului majoritar de acțiuni al companiei cipriote V.M. Cavaway, specializată în comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Pentru finalizarea acordului, cele două companii așteaptă aprobarea Consiliului Concurenței cipriot.

Cavaway, cu sediul în Larnaca, a fost înființată în anul 2004 și are ca principal obiect de activitate comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice și non-alcoolice în Cipru. Prin această tranzacție Alexandrion urmărește să transforme Cavaway în unul dintre cei mai importanți jucători pe piața băuturilor din Cipru, concentrându-se pe dezvoltarea portofoliului, inovare și continuarea îmbunătățirii operațiunilor companiei.

În 2017, Alexandrion Group, având o prezență semnificativă a produselor sale în peste 50 de țări din întreaga lume, a decis deschiderea biroului de operațiuni globale în Cipru. De asemenea, anul trecut Alexandrion a anunțat înființarea unei reprezentanțe în Brazilia ce gestionează atât operațiunile din America de Sud, cât și construcția celei mai mari distilerii în New York.

Alexandrion Group este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de vinuri și băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile Saber 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase. În 2018, grupul şi-a extins activitatea în urma preluării a șase companii deținute de Halewood Wines and Spirits, care acum reprezintă o entitate separată în cadrul Grupului sub numele The Iconic Estate, completând portofoliul cu vinuri liniştite şi spumante.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content