Acasă > Știri > Adrian Comăneci, promovat în poziția de CFO la Mars Italia

Adrian Comăneci, promovat în poziția de CFO la Mars Italia

Adrian Comaneci, românul care a ocupat timp de trei ani poziția de CFO al Mars România,  a fost promovat începând cu luna aprilie pe aceeași funcție în cadrul subsidiarei din Italia. Astfel, Comăneci va conduce departamentul de finanțe al Mars Italia, companie care are în portofoliu branduri precum Twik, Snickers, Mard, Kitkat, M&M, Cesar sau Uncle Ben’s.

Adrian Comăneci s-a alăturat echipei Mars în ianuarie 2014 și anterior a ocupat poziția de Senios Project Manager în cadrul companiei de consultanță în management și strategie Contrast Management Consulting. Înainte de a face parte din echipa companiei Contrast, el a lucrat timp de 5 ani în domeniul FMCG, cea mai mare parte în cadrul companiei Procter&Gamble, unde a deținut funcțiile de Senior Brand Financial Analyst pentru segmentul de Health&Beauty Care și Customer Teams Finance Manager pentru afacerile P&G din România și Moldova.

Adrian Comaneci este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, fiind licențiat în Finante și Burse de Valori.

Mars este prezentă pe piața din Italia din 1966 și activează în prezent pe patru segmente de business: pet-food,ciocolată, gumă de mestecat și food. Compania are peste 230 de angajați.

În România, Mars este unul dintre cei mai importanți juători activi pe piața FMCG. Anul trecut, la opt ani de la preluarea Wrigley de către Mars, compania americană a demarat procesul de integrarea a celor două businessuri pe plan local. Cele două companii au avut cifre de afaceri similare în 2015: Mars România a raportat vânzări de 238 milioane de lei, în timp ce Wrigley România a vândut de 225 de milioane de lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content