Acasă > Știri > 130.000 de euro, investiția în prima fabrică locală de clătite ready made

130.000 de euro, investiția în prima fabrică locală de clătite ready made

Grupul de firme Presage/Micro Food Company, cu capital 100% românesc, a deschis prima fabrică de clătite ready made, valoarea totală a investițiilor ridicându-se la 130.000 de euro. Recent, producătorul a semnat și primul contract cu un lanț de retail alimentar, Auchan România.

”Uitându-ne la trendul crescător de consum al produselor ready meal si fresh food, din ultimii doi ani, coroborat cu atenția sporită a românilor pentru produse autohtone și clean label, sunt optimistă în reușita proiectului nostru și în dezvoltarea următoarelor sortimente pe care le avem în lucru, cu adresabilitate și mai mare, incluzând consumatorul în mișcare, ce preferă gustările ready to go”, a precizat Georgiana Gheorghe, fondatoare Clatette.

Clatette se regăsește, începând cu luna martie, cu trei sortimente pe rafturile magazinelor Auchan din București: foi de clătite clasic (făina, ouă, lapte), foi de clătite cu cacao&rom, foi de clătite cu scorțișoară. Produsul finit, aflat în magazine, constă în împachetarea a 12 foi de clătite proaspete, produse din ingrediente naturale, ambalate în vid.

De asemenea, clătitele proaspete, din ingrediente naturale, se distribuie și pe canale HoReCa, cu precădere în cantinele școlilor și grădinițelor publice și private, dar pot fi comandate și pentru petreceri corporate sau private.

Clatette este primul brand autohton de clătite ready made și își propune să devină rapid unul dintre deserturile preferate cumpărate pentru a fi servite acasă. În portofoilul Clatette se regăsesc cel puțin 10 rețete, însă în piață au fost distribuite șapte dintre acestea: cinci ca baze pentru pentru deserturi (foi de clătite simple cu faină albă, cu cacao&rom, cu scorțisoară, cu vanilie Bourbon, cu mentă uscată mărunțită) și două rețete fără zahăr (foi de clatite cu faină integrală și cu busuioc uscat mărunțit).
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content