Acasă > Sortimente noi de iaurt în portofoliul Activia

Sortimente noi de iaurt în portofoliul Activia

Activia își completează gama de iaurturi cu semințe și lansează cinci noi variante de gustări hrănitoare și delicioase. Ingredientele cheie ale noilor iaurturi Activia, semințele de chia și in, au multiple beneficii în combinație cu iaurtul cremos, ce conține miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis, și cu fructele delicioase.

Semințele de chia reprezintă o noutate pentru portofoliul Activia, iar gama cuprinde două iaurturi de băut, Activia Chia Afine și Activia Chia Curmale și o variantă de iaurt cremos: Activia Chia Natur. Și gama de iaurturi cu semințe de in este completată cu două produse noi, Activia cu Semințe de In și Cereale și Activia cu Semințe de In și Caise Uscate.

Iaurturile Activia sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte majoritar de la fermieri și gospodari români.

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliu cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale, iaurturi cu semințe (natur sau cu fructe și cereale).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content