Acasă > Ronaldo, ambasadorul noii campanii Snickers

Ronaldo, ambasadorul noii campanii Snickers

Celebrul fotbalist Ronaldo este ambasadorul noii campanii Snickers. Brazilianul a atras atenția asupra campaniei, atunci când, în timp ce viziona un amical din tribune, a purtat tricoul celui mai mare rival al său - Argentina. Și-a explicat mai târziu “eroarea”: se pare că este confuz atunci când îi este foame, validând astfel sloganul Snickers "Nu ești tu când ți-e foame".

Campania se desfășoară până la data de 17 iunie și fanii lui Ronaldo și împătimiții fotbalului au ocazia să participe la un test de cunoștințe din domeniul fotbalului și să câștige numeroase premii, inclusiv șansa de a-l întâlni pe legendarul jucător brazilian chiar în Brazilia. La concurs participă toți cei care cumpără un baton de ciocolată Snickers sau un pachet de 4 batoane ediție specială limitată – în care logo-ul Snickers a fost parțial înlocuit de expresii din domeniul fotbalului, ca de exemplu, “offside” sau “autogol”.

Întreaga campanie “Ești confuz atunci când îți este foame” - cu Ronaldo purtând un tricou în culorile României, în completarea concursului - va beneficia de comunicare în magazine, online, PR și parteneriate media. Batoanele Snickers în ediție limitată pot fi achiziționate din rețelele comerciale.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content