Acasă > Olympus lansează Carpos, o nouă gamă de băuturi 100% vegetale

Olympus lansează Carpos, o nouă gamă de băuturi 100% vegetale

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală Carpos, o nouă gamă de băuturi 100% vegetale. Produsele sunt o alternativă nutritivă a laptelui și sunt destinate cosumatorilor aflați în căutarea unor produse vegetale cu un conținut nutrițional ridicat.

Băuturile Carpos au o textură cremoasă, ușoară și sunt disponibile în frigiderele cu produse proaspete, în cinci variante (pe bază de migdale, pe bază de migdale cu cacao, băutură vegetală neîndulcită pe bază de migdale, băutură vegetală neîndulcită pe bază de nuci și băutură vegetală pe bază de fistic).

Noile băuturi vegetale sunt destinate și persoanelor cu intoleranță alimentară, întrucât nu conțin lactoză sau gluten și au un nivel scăzut de calorii și grăsimi saturate.
Noua gamă Carpos a câștigat anul acesta premiul pentru inovație în cadrul Salonului Internațional de Agroalimentație de la Paris (SIAL 2018). Expoziția anuală premiază inovațiile agroalimentare, promovând alimente autentice, cu un gust natural, menite să asigure o experiență desăvârșită consumatorilor. 

Grupul Olympus este prezent în România din 1999 și investițiile totale de la intrarea pe piață se ridică la 130 de milioane de euro. Grupul de firme, deținut de o familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, și operează în 43 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține cinci unități de producție în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc o gamă completă de lactate și sucuri naturale.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content