Acasă > O nouă colecție Schauma Nature Moments

O nouă colecție Schauma Nature Moments

Schauma, brand prezent în portofoliul producătorului Henkel, lansează colecția Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower, formată din șampon și balsam. 

Îmbogățită cu esențe extrase din surse 100% naturale, noile produse hidratează părul uscat, chiar din interior, fără să îl încarce, revitalizând chiar și părul cel mai uscat și lipsit de viață.

Formată din șamponul hidratant (250ml și 400 ml) și balsam (250ml), recenta inovație Schauma se alătură celei mai populare colecții de la Schwarzkopf – Nature Moments, și este disponibilă într-un ambalaj nou, fresh, având un fundal de culoare albastră, oceanică, inspirat din frumusețea naturii indoneziene.

În România, Henkel este prezent din 1994 când a fost înființată compania Henkel România, ca parte a Henkel Central Eastern Europe. Compania are în prezent circa 500 de angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci, printre care Persil, Pur, Perwoll, Palette, Schauma, Syoss sau Ceresit și Moment. Henkel deține trei unități de producție în România pentru divizia de adezivi, amplasate în Pantelimon (Ilfov), Câmpia Turzii (Cluj) și Roznov (Neamț).

Distribuitor: 

Henkel România S.R.L.

Telefon: 

021 203 26 00

Adresa: 

Strada Ioniță Vornicul, nr. 1-7, sector 2, București

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content