FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Adrian Pascu a fost promovat ca director comercial al Danone Romania

Adrian Pascu a fost promovat ca director comercial al Danone Romania

Adrian Pascu a intrat in board-ul de conducere al Danone Romania, fiind promovat de pe pozitia de National Field Sales Manager pe cea de director comercial al companiei.

El il inlocuieste pe Luis Moreira, care la finalul unui mandat de 4 ani in companie a fost promovat in functia de Sales Director Developing Countries, mergand astfel la sediul central al grupului Danone din Paris.

Adrian Pascu este responsabil in prezent de dezvoltarea si supervizarea strategiei de vanzari si afaceri pe teritoriul Romaniei, precum si de stabilirea strategiilor, prioritatilor si monitorizarea rezultatelor obtinute in raport cu strategia comerciala a Danone.

Pascu, in varsta de 40 de ani, s-a alaturat echipei Danone Romania in anul 2004, pe pozitia de Regional Manager pe zona de est, fiind apoi promovat in 2006 pe pozitia de Modern Trade Manager Romania si Business Development Manager Republica Moldova. Din ianuarie 2010 pana in luna octombrie, el a ocupat pozitia de National Field Sales Manager.

Managerul mai are experienta in companii precum Henkel si Campofrio, iar in trecut a fost profesor de fizica in cadrul Liceului de Informatica din Iasi. Absolvent al Facultatii de Fizica din Universitatea Iasi, Adrian Pascu detine un MBA ELITEC in cadrul aceleiasi universitati. El a urmat si cursurile Blue Ocean Strategy: CEDEP / INSEAD – Fontainebleau in Franta.

Danone Romania este cea mai mare companie activa pe piata lactatelor, cu afaceri de 435 de milioane de lei in 2009, in crestere cu 3% fata de anul anterior.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content