Acasă > Mondelēz lansează pe piața locală guma de mestecat Halls

Mondelēz lansează pe piața locală guma de mestecat Halls

Mondelēz, una dintre cele mai importante companii în industria de snacking, lansează pe piața din România guma de mestecat Halls. Cu acest nou produs, Mondelēz International le propune consumatorilor români guma Halls, familiarizați deja cu marca de dropsuri Halls.

"Sub sloganul "Vibrează de prospețime" lansăm pe piață guma de mestecat Halls, care este foarte cunoscută de consumatorii din întreaga lume. Brandul Halls aduce varietate consumatorilor noștri români pe o piață care are potențial de creștere", a declarat Katerina El Amin, Brand Manager Halls Mondelēz International, pentru România, Bulgaria și piețele din estul Adriaticii.

În ambele categorii - gumă de mestecat și bomboane - produsele Halls sunt disponibile în 4 sortimente – Peppermint, Spearmint, Watermelon și Citrus. Prodsuele au un puternic support de marketing, cu o campanie integrată, 360 de grade:  suport TV, suport internet, PR, materiale POS și sampling.

Mondelēz International este unul dintre liderii pieței de gumă de mestecat și bomboane la nivel global, cu branduri precum Halls, Trident, Stimorol, Hollywood și V6. Anul trecut compania a raportat venituri de 26 de miliarde de dolari și deține în portofoliu branduri importante precum Milka, Oreo și Toblerone.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content