Acasă > Mars relansează gama Orbit Professional

Mars relansează gama Orbit Professional

Mars, unul dintre cei mai importanți producători din domeniul alimentar din lume, relansează gama de gumă de mestecat cu microgranule Orbit Professional într-un format nou - practic, compact și mereu la îndemână. În plus, noul Orbit Professional vine și cu o surpriză pentru consumatori: fiecare pachet conține două pastile de gumă în plus.

“Știm că românii au un pachet de Orbit preferat, și anume formatul clasic cu 10 pastile de gumă. De aceea, am decis să le oferim gama Orbit Professional în același ambalaj practic și îndrăgit”, a declarant Radovan Veselý, Brand Manager Orbit Central Europe.

Noua gamă Orbit Professional cu 12 pastile este disponibilă în magazine începând cu luna martie, la același preț cu formatul clasic de 10 pastile. Consumatorii pot alege din cele trei sortimente - Strong Mint, Spearmint și White. Pe lângă gustul fresh mentolat, Orbit Professional își păstrează formula specială cu microgranule care oferă o senzație puternică de curățare. Orbit Professional nu conține zahăr și se adresează persoanelor active, preocupate de sănătatea lor, care își doresc să-și mențină igiena orală pe tot parcursul zilei.

Campania de promovare pentru relansarea gamei Orbit Professional este susținută printr-un spot TV, comunicare in-store și OOH, precum și prin canale de social media și acțiuni de PR.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content