Acasă > Lactalis extinde portofoliul de produse LaDorna

Lactalis extinde portofoliul de produse LaDorna

Lactalis investește în extinderea portofoliului și lansează noi sortimente sub brandul LaDorna. Astfel, LaDorna, una dintre cele mai îndrăgite mărci de cottage cheese din România, revine pe rafturile magazinelor cu noile perle de brânză proaspătă cu multă smântână.

”Creată pentru o evadare din rutina zilnică, noua rețetă unică va surprinde consumatorii datorită perlelor mari de brânză proaspătă care se topesc în gură și smântânii care adaugă un plus de gust delicios de lapte, perfect pentru a le oferi acestora energia de care au nevoie pentru restul zilei”, se arată în comunicatul de lansare.

Perlele de brânză proaspătă cu smântână LaDorna au un conținut de proteine optim pentru a asigura doza zilnică de sănătate. Produsele sunt ușor de indentificat la raft datorită designului nou și atrăgător al ambalajelor, fiind disponibile atât în variantele de 180 de grame, cât și în variantele de 300 de grame, cu un conținut de grăsime de 2% sau 6%.

Brandul LaDorna este din 2008 parte a grupului Lactalis, cel mai mare grup de produse lactate din lume. La nivel mondial, grupul Lactalis are peste 55.000 de angajaţi, iar produsele sale sunt fabricate în peste 200 de unităţi de producţie prezente în 35 de ţări din întreaga lume.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content