Acasă > Kaufland lansează o nouă marcă proprie de produse fără gluten și fără lactoză

Kaufland lansează o nouă marcă proprie de produse fără gluten și fără lactoză

Kaufland a lansat o nouă marcă proprie de alimente fără lactoză și fără gluten: „K-free”, destinată celor care au intoleranță la aceste substanțe.

O parte din produsele fără gluten - mai exact, pastele - sunt produse în România și distribuite la nivel de grup. Pastele K-free sunt fabricate în singura facilitate din România certificată pentru produse gluten free.

Gama K-free fără gluten este destinată persoanelor cu intoleranță la gluten și cuprinde 10 articole fără gluten în categoria amestecuri pentru copt paine, checuri sau brioșe, paste făinoase & musli. Pastele făinoase conțin în proporție de 98% făină de mălai și 2% făină de năut. Gama fără gluten are o etichetă cu design portocaliu.

Pe de altă parte, gama de produse fără lactoză cuprinde trei articole - smântână UHT pentru frișcă, lapte UHT cu 1,5% sau 3,8% grăsime. Gama fără lactoză este semnalizată prin eticheta mov.

Portofoliul de produse „K-free” se va lărgi, Kaufland România având în vedere, pentru viitor, o extindere a mărcii și la alte categorii de produse de tipul „nu conține”.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content