Acasă > Hochland intră în categoria de brânză proaspătă de tip cottage

Hochland intră în categoria de brânză proaspătă de tip cottage

Hochland România, unul dintre cei mai importanți jucători din piața brânzeturilor, a lansat gama de brânză proaspătă de tip cottage Perluțe de brânză.

Gama este disponibilă în magazine începând cu octombrie 2019 și răspunde unor nevoi specifice ale consumatorilor, venind în întâmpinarea lor cu patru sortimente: Perluțe de brânză Standard, cu 4% grăsime – o gustare bună și sățioasă, bogată în proteine; Perluțe de brânză cu 2.8% grăsime – cu același gust delicios, chiar și pentru cei care sunt la dietă; Perluțe de brânză Bio – produse din lapte provenit din agricultura ecologică; Perluțe de brânză fără lactoză –  pentru cei care își doresc să se bucure de produsele lactate, dar au restricții alimentare.

Hochland este unul dintre cei mai puternici producători de brânzeturi din lume, având 11 unități de producție în Germania, Franța, Spania, Polonia, România, Rusia, Statele Unite ale Americii, un număr de peste 4.000 de angajați și o producție de brânzeturi de aproximativ 300.000 tone anual. În România, Hochland are un portofoliu care include o gamă largă de sortimente, de la brânză topită la cașcaval și mozzarella, creme de brânză, telemea, specialități precum Atelier Brânză Praid sau Delicii Calde.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content