Acasă > Granini lansează o nouă gamă de sucuri de legume și fructe

Granini lansează o nouă gamă de sucuri de legume și fructe

Granini, brandul de sucuri necarbonatate din portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), lansează „Granini din grădină” – noua gamă de sucuri cu conținut 100% de legume și fructe. Gama „Granini din grădină” este produsă pe aceeași linie aseptică de îmbuteliere precum gama actuală Granini.

„Lansarea noii game de sucuri «Granini din grădină» vine ca răspuns la preocuparea românilor de a consuma mai multe legume și fructe, o nevoie din ce în ce mai importantă pentru consumatori. Astfel, ne-am propus să venim cu o soluție pentru oricine își dorește să se bucure de gustul autentic de legume și fructe, fără conservanți, fără coloranți și fără adaos de zahăr. Cele două sortimente «Granini din grădină» sunt obținute din sucuri de legume și fructe, cu conținut de suc 100%”, a declarat Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing URBB.

Cele două sortimente „Granini din grădină” sunt realizate din mere, sfeclă, mango și morcov, respectiv din batat (denumit popular cartof dulce), mere, mango, morcov, portocale și fructul pasiunii.

Noua gamă de produse poate fi găsită în magazine începând cu luna august, fiind disponibilă în varianta de ambalaj de 1L, cu un nou design al etichetei.

Recunoscută în peste 70 de ţări, Granini se află din anul 2006 în portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB) şi este disponibilă pe piaţa autohtonă de băuturi răcoritoare necarbonatate cu mai multe arome și mixuri de fructe, împărţite pe trei segmente: suc 100% (portocale, mere, mandarine-portocale), nectar (piersici, portocale-mango, grapefruit roz, coacăze negre, pere, ananas) şi băutură răcoritoare necarbonatată (portocale cu pulpă, grapefruit alb cu pulpă, vişine, mere-coacăze negre, piersici, lamâie-mentă, grapefruit roz cu pulpă).

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content